24 april 2018

Mini-intervju: Erika Adamsson


Erika vinkar in i kameran med ett leende
Tjejer Kodar

by tjejerkodar

Denna vecka lyfter vi supergrymma Erika Adamsson. Hon sökte in till Technigo Boot Camp förra omgången och är nu påväg att bli junior webbutvecklare.

Hej! Erika heter jag, 27 år från Stockholm, crazy cat lady och uppvuxen med egna hästar och diverse andra djur. Har en bakgrund inom läkemedelsbranschen, försäkringar och nu senast som kontorschef på ett superhärligt tech-startup!

VARFÖR SÖKTE DU TILL TECHNIGO BOOT CAMP?
Jag har alltid haft ett stort intresse för teknik och utveckling, och tyckt att jag är kreativ som person, men inte vetat vad jag vill jobba med. Men när jag hittade @heytechnigo så blev jag så glad! Tänk att kunna skapa egna hemsidor?! Jag valde att söka till Technigo för upplägget, att det var nytt i Sverige kändes riktigt kul, och för att jag sedan tidigare har blivit så peppad och inspirerad av Tjejer Kodar! Det finns också så otroligt mycket att lära sig och ett intensivt bootcamp passar mig bra.
Nu är det dags för mig att byta karriär, det saknas måna utvecklare, och jag vill bidra!
Till alla som överväger att lära sig koda, ta steget, det är fantastiskt kul!

Tjejer Kodar är ett initiativ organiserat av Technigo AB.
Org. nr 559051-8030, Asogatan 122, 116 24 Stockholm


© Tjejer Kodar