6 december 2020

Svenska Spel om att jobba remote


Tjejer Kodar

by tjejerkodar

-Inlägget är skrivet av Svenska Spel-

Under större delen av 2020 har i princip alla på Svenska Spel jobbat hemifrån, undantaget är de som på grund av sin tjänst måste vara på plats fysiskt. Det gav oss också svaret att vi vet att (nästan) alla kan utföra sitt jobb med bravur på distans och vi har de program och verktyg vi behöver för att lösa det. Faktum är att vi i vissa team har medarbetare som arbetade från en annan ort redan innan Coronapandemin.

Samtidigt värdesätter vi det sociala i att träffas fysiskt och även om vi jobbar med livesändningar av större möten, poddar och andra typer av digitala satsningar är det svårt att slå en fysisk high-five. Men vi behöver kanske inte få den där fysiska high-fiven varje dag, så att gå tillbaka till att i princip alla jobbar från våra kontor fem dagar i veckan ser vi som ganska osannolikt. Däremot förekommer det att våra anställda byter kontor, bland annat har vår BI-utvecklare Sofie provat på att bo på Gotland under 6 månader nyligen och vår internkommunikatör Ronja valde till och med att flytta dit. För du vet väl om att vi har ett kontor i Visby på Gotland? 

 Du kan se hela Ronjas resa i vår lilla mini-serie Ronja flyttar till Gotland

Om du är intresserad av att jobba remote är det inte konstigare än att du frågar våra rekryterare om det är aktuellt, antingen innan eller i samband med att du skickar in din ansökan.

Hoppas vi ses!

Tjejer Kodar är ett initiativ organiserat av Technigo AB.
Org. nr 559051-8030, Asogatan 122, 116 24 Stockholm


© Tjejer Kodar