Hjälp oss att göra branschen bättre

– Ladda ner vår rapport!

Röster från kvinnor och icke-binära inom IT⚡️

Syfte

Vi ser tydliga förbättringsområden för oss som verkar inom tech och IT. Vi vill med denna undersökning och rapport framföra åsikter från över 700 personer för att vi tillsammans ska kunna göra branschen bättre för alla. 

För vem

Rapporten riktar sig till dig som arbetsgivare, rekryterare, HR-person, ledare eller dig som på något sätt har möjlighet att göra påverkan på din arbetsplats.

Vilka som deltagit

Vi är över 700 teknikintresserade kvinnor och icke-binära som har valt att göra vår röst hörd genom denna undersökning. 

40 sidor med 700+ röster och förbättringsförslag för att göra branschen bättre

Vi gillar att jobba inom tech. Så pass mycket att vi under de senaste fem åren har introducerat tusentals personer till teknik och programmering genom kurser, event och föreläsningar. Tyvärr, ser vi också brister och tydliga förbättringsområden för verksamma företag i branschen. Vi vet att vi tillsammans kan göra den här branschen ännu bättre, attraktivare och trevligare för alla.

Nu släpper vi 40 sidor med insikter och åsikter från över 700 kvinnor och icke-binära helt kostnadsfritt för att du ska kunna hjälpa oss göra det bättre. 

Innehåll i rapporten: 

  • Vår upplevelse på arbetsplatsen.
  • Vad vi letar efter hos en arbetsgivare. 
  • Hur vi vill bli ersatta för vårt arbete.
  • Checklistor för att förbättra din rekrytering. baserade på data. 
  • Checklistor för hur du skapar en arbetsplats där alla trivs.
  • Tips från experter för hur företag kan jobba med jämställdhet. 

💪 Nu uppmanar vi dig till att göra skillnad!

Vi ser tydligt att det finns mycket potential, många upplever att deras kompetens inte tas på allvar, många är missnöjda med sin lön och de allra flesta upplever att de på något sätt är orättvist behandlade på sin arbetsplats. Så ska det, såklart, inte vara.

Genom att ladda ner rapporten uppmanar vi dig att hjälpa oss göra något åt detta. När vi gör samma mätning nästa år vill vi se andra siffror. Okej?

kvinna skriver i anteckningsblock

Vill du bli partner?


Vi samarbetar med företag som vill göra någonting konkret för att få in fler kvinnor i branschen. Klicka på länken nedan för att få mer info kring ett partnerskap.

Kontakta oss

Tjejer Kodar är ett initiativ organiserat av Technigo AB.
Org. nr 559051-8030, Asogatan 122, 116 24 Stockholm


© Tjejer Kodar