12 april 2018

Mini-intervju: Moa Danielsson


Bild på Moa ute på gatan
Tjejer Kodar

by tjejerkodar

⚡⚡Grymma @danielssonmoa är student hos oss på Technigo. Läs vår mini-intervju med henne och varför hon ville satsa på programmeringen.

Hello World!
Jag heter Moa och jag älskar teknik i alla dess former och att resa och upptäcka världen.
Jag har en bakgrund inom försäljning och var helt nybörjare på att bygga hemsidor innan jag började på Technigos bootcamp. Det finns verkligen så mycket att lära sig, du lär dig nya saker varje dag. Idag tycker jag att det är superduper-kul att få utveckla och skapa dessa sidor.

VARFÖR SÖKTE DU TILL TECHNIGO BOOT CAMP?
Jag har haft ett genuint intresse för teknik och datorer sedan jag var liten och nu i år kände jag att de var dags att gå all in och satsa på detta. Programmering är för mig väldigt kreativt och det finns oändliga möjligheter att bygga vidare på och utveckla. Jag valde Technigos bootcamp för att dess upplägg, kursinnehåll och centrala plats var perfekt för mig. Ett val jag aldrig ångrat.

Läs mer om vårt 12 veckorsprogram

Tjejer Kodar är ett initiativ organiserat av Technigo AB.
Org. nr 559051-8030, Asogatan 122, 116 24 Stockholm


© Tjejer Kodar