7 mars 2018

Mini-intervju: Sanna Cedergren


Tjejer Kodar

by Sandra Hindskog

✨Träffa Tjejer Kodars nya lärare – Sanna Cedergren @sceder  Hon kommer hålla i en av kurserna i Berlin.

BERÄTTA LITE KORT OM DIG
Jag föll för programmering under mitt första år på KTH där jag fick skriva mitt första spel – ett memory i Python – och insåg att kod var det perfekta verktyget för att använda min logiska läggning till något kreativt. Efter studierna valde jag att fortsätta med utvecklingen, som konsult hos Netlight, och har sedan dess gjort allt från att utveckla fitnessappar och online video spelare till att leda utvecklings team inom e-commerce och fintech runt över Europa.

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA INOM TECH?
Oj, vart ska jag börja? Först och främst är det otroligt varierande, jag får jobba med allt från tekniska och kreativa lösningar till affärsutveckling och teambuilding. Tech är även fullt av intressanta, smarta och inspirerande människor som gör det ännu roligare. På toppen av detta så öppnar tech upp möjligheter att jobba i hela världen (man pratar javascript i Tyskland också liksom) vilket passar min rastlöshet perfekt!

Läs mer om vår kodresa till Berlin. 

Tjejer Kodar är ett initiativ organiserat av Technigo AB.
Org. nr 559051-8030, Asogatan 122, 116 24 Stockholm


© Tjejer Kodar