Bli utvecklare eller UX designer på 22 veckor

– tillsammans med Technigo!

Ansökan för januari 2024 har öppnat⚡️

Alla Tjejer Kodar-medlemmar får 5% rabatt på både ordinarie pris och rabatterat pris. 

Läs mer om utbildningarna här

Vi har hjälpt hundratals personer att byta karriär.

Tillsammans med vår systerorganisation Technigo driver vi ett remote bootcamp där vi intensivutbildar dig inom programmering eller UX design. 

De senaste fyra åren har Technigo utbildat hundratals personer och hjälpt dem söka nya jobb inom tech. Formatet är enkelt, under 22 intensiva veckor bygger du upp din kunskap och portfolio med spännande projekt. Som stöd finns Technigos coacher, vårt community och karriärscoacher som hjälper dig att få ett jobb. 

Utbildningarna genomförs i mindre grupper med stort utrymme för att lära känna nya personer, samarbeta och utvecklas personligt.

Programmen är på distans och du kan delvis sätta ditt eget schema.

Ansök redan idag! 💥

Ansökan till klassen med start i januari 2024 är öppen. Skriv till oss på hello@tjejerkodar.se i samband med din ansökan för att ta del av Tjejer kodar-rabatten på 5%. 

Läs mer om utbildningarna här

Technigo föddes från Tjejer Kodar med en önskan om att ändra branschen

Technigo är grundat av grundarna till Tjejer Kodar, Sandra Hindskog och Hanna Pettersson.

Technigo startades på önskemål av Tjejer Kodars nätverk. Det fanns ingen tydlig väg in till techyrken för personer mitt i karriären – så kallade karriärbytare. Fler och fler frågade hur de skulle kunna bli programmerare när de redan genomgått en akademisk utbildning inom något annat ämne. Technigo’s boot camp hjälper idag personer att uppgradera sin karriär med programmering eller UX design. Programmet är öppet för alla med vi är stolta att ha 90% kvinnor bland våra studenter.

Tjejer Kodar är ett initiativ organiserat av Technigo AB.
Org. nr 559051-8030, Asogatan 122, 116 24 Stockholm


© Tjejer Kodar